Breadcrumb

  1. Viziunea noastră
  2. Responsabilități
  3. Transferul de valori

Transferul de valori

Transparenţă

Santen menţine relaţii cu factorii de decizie politică, autorităţile din domeniul sănătăţii, profesioniştii din domeniul sănătăţii şi asociaţiile de pacienţi. Aceste activităţi se bazează pe transparenţă şi pe calitatea informaţiilor. Acestea îndeplinesc standardele şi principiile în vigoare. Aceste activităţi pot fi desfăşurate numai de acei angajaţi ai companiei care sunt autorizaţi în mod corespunzător în acest scop.

Dezvoltarea clinică este o etapă importantă în dezvoltarea de produse şi soluţii care asigură buna toleranţă şi eficacitate. Cerinţa noastră pentru transparenţă se aplică în toate fazele studiilor clinice.

Relaţiile cu organizaţiile de pacienţi

Santen se concentrează pe îmbunătăţirea calităţii vieţii pacienţilor şi a celor dragi lor şi încurajează dialogul cu  scopul de a asculta şi de a învăţa de la ei, pentru a înţelege mai bine boala lor şi a dezvolta  produse sigure şi inovatoare.

Pentru respectarea acestui angajament incurajăm relaţiile cu organizaţiile de pacienţi şi persoanele care îi însoţesc şi le apără drepturile şi interesele. Aceste relaţii se bazează pe respect reciproc, încredere şi transparenţă.

Relaţiile cu profesioniştii din domeniul sănătăţii

Santen este dedicată îmbunătăţirii calităţii vieţii pacienţilor. În acest scop, am dezvoltat relaţii cu profesioniştii din domeniul sănătăţii, cu experţi şi cercetători specializaţi în oftalmologie şi toate domeniile ştiinţifice care ne permit să dezvoltăm soluţii şi produse sigure şi eficiente.

Aceste relaţii ne permit să ascultăm şi să învăţăm de la ei în toate stadiile de dezvoltare şi producţie, pentru a răspunde nevoilor lor şi a accelera accesul la inovaţii benefice pacienţilor.

Studii clinice

Dezvoltarea produselor noastre respectă standardele internaţionale şi reglementările locale. Santen se asigură că toate studiile clinice respectă aceste standarde şi se angajează să:

  • facă publice informaţiile despre protocoale, precum şi rezultatele studiilor clinice
  • asigure obţinerea consimţământului liber şi informat al celor care participă la studii
  • transmită informaţii fiabile privind protocolul de studiu către autorităţile medicale