Breadcrumb

Condiții de utilizare

CITIȚI CU ATENȚIE ACESTE CONDIȚII DE UTILIZARE ÎNAINTE DE A FOLOSI ACEST SITE WEB


Introducere 

Prezentul site web (www.santen.ro) este deținut și exploatat de Santen Oy („Santen”), care își desfășoară activitate în Finlanda și România de la birourile sale din Finlanda. Acest site web este conceput să ofere vizitatorilor noștri („dumneavoastră” sau „utilizatorii”) informații generale despre activitățile Santen așa cum se descrie în detaliu mai jos, Condițiile (așa cum sunt acestea definite în paragraful de mai jos) și alte informații solicitate de legislația și reglementările aplicabile. 

Aceste condiții de utilizare pentru prezentul site web („Condițiile”), precum și Politica de confidențialitate a site-ului Santen guvernează modul de utilizare a site-ului. Prin accesarea sau utilizarea în orice mod a acestui site web, confirmați că ați citit și ați înțeles faptul că acest site web este supus acestor Condiții, așa cum sunt prezentate mai jos și declarați că aveți cel puțin 18 ani. 

Santen își rezervă dreptul de a modifica aceste Condiții în orice moment fără nicio notificare prealabilă către dvs. Astfel de modificări intră în vigoare imediat în momentul postării lor pe site. Continuarea accesării sau utilizării acestui site web după ce modificările respective au intrat în vigoare se consideră a reprezenta acceptul dvs final cu privire la Condițiile modificate.

Licență și domeniu de utilizare 

Prezentul site web, inclusiv „aspectul și stilul”, precum și întreg conținutul său, inclusiv, dar fără limitare la textul, imaginile, grafica, fișierele video sunt protejate în baza dreptului de autor, a mărcii comerciale și a altor legi și tratate aplicabile din întreaga lume. Acest conținut aparține Santen sau este sub licența Santen. Toate drepturile rezervate. 

Niciun conținut inclus pe acest site web nu poate fi interpretat ca acordând o licență sau alte drepturi în baza unui brevet, a unei mărci comerciale, drept de autor sau altor drepturi de proprietate intelectuală ale Santen sau ale unei terțe părți. Santen poate întrerupe, modifica sau restricționa folosirea de către dvs. a acestui site web din orice motiv, fără nicio notificare.

Conținutul acestui site web nu poate fi copiat, descărcat, modificat, diseminat, accesat de către terțe părți în alte scopuri decât pentru uz personal sau non-comercial, fără consimțământul prealabil explicit al Santen.

Cu excepția cazului în care se indică altceva, toate mărcile comerciale de pe acest site web sunt protejate de legea privind mărcile comerciale. Denumirile produselor, logo-urile, design-ul, sloganurile și imaginea comercială a Santen care apar pe acest site web sunt mărci comerciale înregistrate, mărci de servicii, denumiri comerciale sau design-uri care sunt protejate de legislația aplicabilă. Prin urmare, orice acțiune care încalcă aceste drepturi este strict interzisă.

Alte denumiri de companii, produse și servicii situate pe acest site web pot fi mărci comerciale înregistrate sau mărci de servicii deținute de terțe părți. 

Precizări legale și limitarea răspunderii 

PREZENTUL SITE WEB ȘI INFORMAȚIILE PE CARE LE CONȚINE SUNT DISPONIBILE „CA ATARE”, FĂRĂ NICIO GARANȚIE DE NICIUN FEL, EXPLICITĂ SAU IMPLICITĂ. NU OFERIM NICIO GARANȚIE CĂ INFORMAȚIILE DE PE ACEST SITE WEB SUNT ACTUALIZATE, EXACTE SAU COMPLETE ȘI NU TREBUIE SĂ VĂ BAZAȚI PE ELE PENTRU A LUA O DECIZIE SAU A ÎNTREPRINDE O ACȚIUNE. PRIN URMARE, NU OFERIM NICIO GARANȚIE CĂ INFORMAȚIILE DE PE ACEST SITE WEB NU VOR FI ÎNTRERUPTE SAU CĂ SITE-UL NU ARE NICIUN VIRUS, VIERME, CAL TROIAN SAU ORICE ALT COD CARE POATE CONTAMINA SAU DISTRUGE.

Santen depune toate eforturile pentru a menține conținutul site-ului exact, complet și actualizat, însă, cu toate acestea, Santen nu oferă în mod explicit nicio garanție și nu face nicio declarație cu privire la exactitatea, caracterul complet sau actualizat al acestuia.

În plus, Santen își rezervă dreptul de a suspenda sau de a întrerupe funcționarea acestui site web fără nicio notificare prealabilă, aceasta nefiind răspunzătoare pentru daunele sau pierderile rezultate într-o astfel de situație.

Aveți responsabilitatea de a verifica orice informație înainte de a vă baza pe ea. Utilizarea acestui site web și a conținutului disponibil pe el se face exclusiv pe riscul dvs. Este responsabilitatea dvs să luați măsuri pentru a împiedica daunele pe care le-ați putea suferi ca urmare a virușilor informatici, viermilor etc, iar Santen nu este răspunzătoare pentru nicio daună provocată de astfel de elemente distructive.

Santen nu este responsabilă pentru daunele rezultate ca urmare a utilizării informațiilor de pe acest site web sau a site-ului în sine.

Declinarea responsabilității privind sfaturile medicale sau cu privire la servicii profesionale 

Conținutul acestui site web vizează furnizarea unei surse de informații generale cu privire la produsele și serviciile Santen, creșterea nivelului de conștientizare și furnizarea de informații științifice și educaționale cu privire la bolile asociate și nu a fost conceput și nu trebuie utilizat sau interpretat ca un înlocuitor pentru opiniile sau sfaturile medicale sau ca reprezentând opinii sau sfaturi medicale cu privire la orice problemă medicală specifică sau situație. Utilizatorilor acestui site web li se recomandă în mod explicit să solicite sfaturi medicale prin contactarea imediată a personalului medico-sanitar cu privire la orice afecțiune care ar putea necesita tratament. 

Informații de la utilizatori

Santen nu este obligată să răspundă comunicărilor prin e-mail sau formulare trimise prin poștă cu privire la acest site. Cu excepția cazului în care legea stipulează altfel, și cu excepția cazului în care  Politica noastră de confidențialitate impune acest lucru, orice comunicare sau material care vă este furnizat prin intermediul acestui site web, prin e-mail sau în orice alt mod, inclusiv orice date, întrebări, comentarii, sugestii sau altele asemenea sunt tratate și vor continua să fie tratate ca reprezentând informații neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate.

Confidențialitate 

Orice informații cu caracter personal colectate prin intermediul acestui site web vor fi prelucrate și utilizate în conformitate cu Politica de confidențialitate precum și cu Politica privind modulele cookie incluse în aceste Condiții ca referință. Pentru mai multe informații cu privire la practicile noastre de confidențialitate, ne puteți trimite un e-mail pe adresa privacy-emea@santen.com.

Cu excepția cazului în care convenim altfel în scris, vă solicităm să folosiți toate informațiile cu caracter personal pe care vi le furnizăm cu privire la membri ai personalului nostru și/sau cu privire la terțe părți în scopurile în care v-au fost divulgate astfel de informații și în conformitate cu legislația și reglementările aplicabile privind protecția datelor.

Oportunități de angajare 

Este binevenită exprimarea interesului cu privire la ocuparea unui post la Santen. Santen nu discriminează la angajare pe baza rasei, culorii pielii, religiei, dizabilităților, naționalității, vârstei, sexului sau oricăror alte caracteristici protejate de legislația federală, de stat sau locală aplicabilă. Înțelegeți că o invitație de depunere a CV-ului sau exprimarea interesului pentru o poziție postată pe acest site web nu are în vedere crearea unui contract și nu constituie un contract încheiat între dvs și Santen în vederea angajării sau în orice alt scop. Înțelegeți că orice comunicare trimisă de dvs. către Santen prin care solicitați informații despre angajare nu este considerată în sine ca o solicitare de angajare și nu creează nicio obligație pentru Santen de a răspunde. În cazul în care Santen este interesată să exploreze oportunități de angajare cu dvs., vă vom contacta ca răspuns la solicitarea dvs.

Pentru a explora oportunitățile de angajare oferite de Santen, vizitați Pagina Cariere. Pentru a citi despre modul în care Santen colectează și prelucrează informațiile dvs. cu caracter personal în scopul pre-angajării și recrutării, citiți Politica privind recrutarea

Site-uri web și linkuri ale terților 

Este posibil ca pentru conveniență să vă furnizăm linkuri către site-uri web ale terților. Astfel de linkuri nu constituie o avizare de către Santen a produselor sau serviciilor terțelor părți sau a oricărui conținut aflat pe site-urile web ale unor astfel de terți. Vă atragem atenția că Santen nu este răspunzătoare și nu are nicio autoritate asupra conținutului site-urilor web ale terțelor părți și nu va fi responsabilă pentru pierderile sau daunele care pot apărea ca urmare a utilizării acestora de către dvs. Accesul la orice site-uri web asociate acestui site se face pe propriul dvs. risc. 

În plus, trebuie să obțineți permisiunea scrisă a Santen în cazul în care intenționați să postați acest site web pe orice alt site sau să îl utilizați în alt mod decât așa cum se specifică în aceste Condiții. Vă atragem atenția că Santen nu este răspunzătoare și nu are nicio autoritate asupra conținutului oricărui site web care postează sau utilizează site-ul Santen.  

Rețele sociale

Comunicatele de presă, rapoartele financiare și toate celelalte conținuturi de pe acest site web reflectă politicile și pozițiile oficiale ale Santen. Santen menține conturi pe rețelele sociale (cum ar fi LinkedIn, Twitter) care sunt folosite drept canale de comunicare pentru cele mai recente știri și activități ale sale, precum și ca oportunități de carieră pentru publicul extern. Totuși, informațiile postate de angajații Santen pe site-urile rețelelor sociale sau folosind alte servicii similare nu reflectă politicile sau pozițiile Santen.

Pentru a ne asigura că toate comunicările noastre corporatiste reflectă viziunea actualelor noastre standarde etice, juridice și de reglementare, am introdus câteva orientări de bază care să vă ajute să înțelegeți modul în care puteți utiliza în mod adecvat paginile Santen de pe rețelele sociale. Pentru mai multe informații, citiți Condiții de utilizare a paginilor oficiale de pe rețelele sociale.

Legislație aplicabilă, jurisdicție și disjungere

Prezentele Condiții sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legislația Finlandei. Toate procedurile legale cu privire la orice dezacorduri apărute ca urmare a sau în legătură cu ori cu privire la aceste Condiții sau la site-ul web intră sub jurisdicția instanțelor din Helsinki, Finlanda.

Santen nu face nicio declarație cu privire la gradul de adecvare sau disponibilitate al informațiilor de pe site în vederea utilizării în alte locații, iar accesul la site-ul web Santen de pe teritorii unde conținutul acestui site web ar putea fi ilegal este strict interzis. Persoanele care aleg să acceseze site-ul Santen din locații sau țări, altele decât România, fac acest lucru din proprie inițiativă și sunt responsabile de respectarea legilor locale aplicabile.

În cazul în care una dintre prevederile acestor Condiții este considerată ca fiind nevalidă sau imposibil de aplicat de către o instanță care are jurisdicție în acest sens, celelalte prevederi rămân pe deplin în vigoare. În acest caz, Santen poate înlocui în mod corespunzător orice astfel de prevedere nevalidă sau imposibil de aplicat a acestor Condiții cu o prevedere validă și executorie care va atinge, în măsura în care acest lucru este posibil, scopurile economice, de afaceri și de altă natură ale respectivei dispoziții nevalide sau imposibil de aplicat.

Responsabilitate și încălcări 

Vă asumați întreaga responsabilitate pentru utilizarea sau accesarea acestui site web, inclusiv pentru accesul dvs. la orice literatură Santen sau la altă literatură obținută prin intermediul acestui site web și renunțați la toate pretențiile sau temeiurile de acționare în judecată împotriva Santen.
 
Mai mult decât atât, prin prezenta garantați că nu veți utiliza acest site web pentru:
(a) a încărca, a posta, a trimite e-mailuri sau a transmite în orice alt mod conținut care este ilegal, nociv, amenințător, abuziv, deranjant, alambicat, denigrant, vulgar, obscen, calomniator, care încalcă dreptul la viață privată al altei persoane, plin de ură sau rasist sau inadmisibil din punct de vedere etnic sau din orice alt punct de vedere;
(b) a încărca, a posta, a trimite e-mailuri sau a transmite în orice alt mod date cu caracter personal cu privire la orice persoană nu excepția dvs, fără consimțământul prealabil scris al acesteia;
(c) a încărca, a posta, a trimite e-mailuri sau a transmite în orice alt mod conținut care încalcă orice brevet, marcă comercială, secret comercial, drept de proprietate intelectuală sau alte drepturi de proprietate ale unei părți;
(d) a încălca orice legislație sau reglementare aplicabilă referitoare la utilizarea de către dvs. a site-ului web, inclusiv, dar fără limitare la reglementări promulgate de orice bursă de valori; sau
(e) a colecta sau a stoca date cu caracter personal cu privire la alți utilizatori.

Ați luat la cunoștință și sunteți de acord că vă putem interzice accesul la site-ul web în cazul în care comportamentul dvs. este considerat a fi ilegal, violent sau incompatibil cu spiritul acestor Condiții și cu orice prevedere inclusă în acestea. În plus, ne rezervăm dreptul de a îndepărta toate materialele pe care le considerăm inadecvate, ilegale sau care contravin în orice fel valorilor și standardelor noastre etice acceptate. 

Recomandăm utilizatorilor care găsesc conținut inadecvat să ne contacteze imediat la medinfo@santen.ro

Date de contact 

Dacă aveți întrebări cu privire la aceste Condiții, contactați-ne la: +4021 528 0290

Ultima actualizare: 18 septembrie 2020