Breadcrumb

Focusul nostru științific

Abordarea noastră

Santen are o istorie de peste 130 de ani în dezvoltarea de noi produse de îngrijire a ochilor pentru a proteja și de a păstra vederea. Suntem dedicați tratamentelor avansate prin furnizarea unui întreg portofoliu de medicamente, dispozitive și servicii inovatoare pacienților și profesioniștilor din domeniul medical, nu numai în Europa, ci și în întreaga lume.

 Ca si companie farmaceutică specializată în oftalmologie, Santen oferă o gamă largă și în dezvoltare de produse farmaceutice și dispozitive medicale, acoperind domenii terapeutice cum ar fi ochi uscat, glaucom, cataractă, infecție, alergie și degenerescență maculară legată de vârstă (DMLV).

Tot ceea ce facem este ghidat de dorința noastră de a înțelege și de a aborda nevoile nesatisfacute ale persoanelor cu probleme de sănătate a ochilor sau vederii. Strategia noastră pentru dezvoltarea produselor este determinată de trei domenii de interes:

  • Identificarea și abordarea nevoilor medicale nesatisfacute
  • Îmbunătățirea probabilității de succes tehnic
  • Reducerea timpului de lansare și oferirea de tratamente mai rapid 

Un accent principal se pune pe dezvoltarea și comercializarea medicamentelor fara conservanti. De asemenea, investim masiv în cercetarea și dezvoltarea tehnologiilor inovatoare care merg mână în mână cu portofoliul nostru de produse existente și viitoare.