Breadcrumb

Partener Santen

Crearea de parteneriate semnificative pe termen lung

De ce sa devii partener Santen?

Parteneriatele pe termen lung și semnificative sunt esențiale pentru Santen. În calitate de companie farmaceutică de dimensiuni medii, lucrăm în colaborare și eficiență pentru a valorifica expertiza companiilor partenere inovatoare, a institutelor de cercetare și a mediului academic. Acest lucru ajută la creșterea ritmului și adâncimii de Cercetare și Dezvoltare și oferă pacienților acces la tratamente mai rapid.

Nevoia pacientului și satisfacția clienților conduc la tot ceea ce facem. Este o abordare receptivă, antreprenorială – căutăm să îmbunătățim sănătatea ochilor și vederea în orice mod putem, de la adaptări ale produselor la descoperirea științifică de pionierat a tratamentelor până la abordarea nevoilor medicale nesatisfacute. 
Înțelegem nevoile de accesibilitate ale contribuabililor și pacienților în economia asistenței medicale și le echilibrăm cu dorința noastră de a inova în beneficiul pacienților.

Ca o companie complet integrată, poziționată la nivel global, centrele noastre de cercetare și dezvoltare de clasă mondială, site-urile de producție și operațiunile de vânzări & marketing ne permit să livrăm produse inovatoare care aduc succes pentru fiecare dintre parteneriatele noastre.