Breadcrumb

  1. Viziunea noastră
  2. Despre Santen

Despre Santen

Santen Pharmaceutical este una dintre cele mai importante companii farmaceutice oftalmologice de specialitate din lume, fondată în Japonia în urmă cu peste un secol și care deservește acum pacienții din întreaga lume. Suntem liderul pieței oftalmologice din Japonia. Suntem activi pe piața europeană din 1994 și ne bucurăm de o creștere puternică în EMEA (Europa, Orientul Mijlociu, Africa) și în întreaga lume. Suntem pasionați de îmbunătățirea sanatății ochilor și vederii pentru pacienți și de a face tratamentele benefice accesibile pacienților și sistemelor de sănătate. Singurul nostru obiectiv fiind oftalmologia, putem evalua, răspunde și acționa rapid în acest domeniu de specialitate în care avem cunoștințe profunde și experiență.

Cu accent pe simțul vederii, există o oportunitate uriașă și unică de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților, susținând în același timp o organizație comercială puternică și eficientă. Pe măsură ce populațiile îmbătrânesc, numărul pacienților este în creștere, determinat de afecțiuni precum glaucomul și tulburările retiniene. Piața farmaceutică oftalmică pe bază de rețetă crește rapid pe măsură ce noi metode de tratament și diagnostic apar din evoluția tehnologiei. Există nevoi semnificative neacoperite ale pacienților în oftalmologie. 

Prescriptiile farmaceutice oftalmice sunt activitatea noastră de bază, reprezentând peste 80% din vânzările noastre nete la nivel mondial. Oferim, de asemenea, tratamente și dispozitive medicale, precum și suplimente alimentare over-the-counter ( eliberate fără prescripție medicală). În EMEA, suntem  lideri în glaucom și în tratamentul de ochi uscat -
domenii în care portofoliul nostru servește fiecare etapă și tip de boală. De asemenea, creștem gama utilizată în infecții oculare, alergii și gama de dispozitive pentru corectarea vederii și pentru chirurgia glaucomului.