Breadcrumb

Cariere Santen

Modelând viitorul

La Santen, ne străduim să protejăm darul prețios al vederii, iar acum investim pentru a deveni cea mai importantă companie de oftalmologie din regiune. În ultimii douăzeci de ani, am ajuns să avem o prezență in peste 50 de piețe din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) și căutăm oameni ambițioși și dedicați care să ne ajute să obținem rezultate mai bune pentru si mai mulți pacienți. Dacă te potrivești descrierii, ne-ar plăcea să vorbim cu tine.

Acesta este un moment interesant pentru noi și ne dorim ca oamenii excepționali să facă parte din el. Mai mult decât o parte din el - vrem ca talentul tău sa contribuie la creșterea noastră și să creasă odata cu noi. Pentru că oamenii noștri sunt cei care fac din viziunea noastră o realitate; pasiunea, creativitatea și expertiza lor sunt cele care fac diferența în viața pacienților, în fiecare zi.

Dacă ești motivat de noi oportunități, dacă ești pregătit pentru noi provocări și dacă crezi în a face afaceri în mod responsabil și în a rămâne fidel valorilor tale, s-ar putea să fii candidatul perfect pentru Santen. 

Oamenii noștri sunt expuși unor oportunități interesante și provocatoare care ajută la extinderea perspectivelor lor și la accelerarea carierei lor. Cu o mare varietate de roluri și experiențe disponibile în întreaga afacere, ajutăm echipele noastre să își dezvolte capacitățile și să își îndeplinească potențialul într-un mediu de colaborare și de susținere.